Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Termál fürdők és hotelek.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Termál fürdők és hotelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termal.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 14 db
Egészségpénztár

Egészségpénztár

Egészségpénztári megtakarítási lehetőségek megtalálásában, a szabályok megismerésében próbál segíteni ez az oldal. Megtudhatja, hogy mire és hol használhatja fel egészségpénztári megtakarításait. Hol találhatók hivatalos egészségpénztári elfogadóhelyek és mit vásárolhat megtakarításaiból? Ehhez is segítséget talál az oldalunkon, melyhez használja a keresés funkciót.

Fogorvos

Fogorvos

Fogorvoshoz járni nem szeret senki. Ennek ellenére, ha fáj a fogunk, akkor a legrövidebb úton belül oda akarunk kerülni. Jó tudni, hogy hol van fogorvosi ügyelet és hol készítenek panoráma röntgent fogainkról. Össze akarom hasonlítani az árakat vagy a legközelebbi fogorvosi rendelőt keresem, ahol felmérik a fogak állapotát. Fontos a fogak megfelelő karbantartása és a szájápolás is. Van, akinek akkor fontos a foga, ha fáj és van, aki rendszeresen jár állapot felmérésre. Segítünk megtalálni minél gyorsabban a kérdésére a választ.

Kehidakustány

Kehidakustány

Minden ami Kehidakustány! Kehidakustány község Zala megyében, a Zalaszentgróti kistérségben. Kehidakustány Zala megye északi részén, a Zala folyó észak-déli völgyében, annak két partján (a nyugatin Kehida, a keletin Kustány községrész) terül el. Két észak-déli mellékút szeli át a települést. Az egyik a fontosabb Zalakomár-Zalacsány-Zalaszentgrót mellékút a nyugati oldalon, a másik a keleti parti településeket összekötő alsóbbrendű út. A falu két része között két híd biztosítja az átkelést.

Kórház

Kórház

Tematikus linkgyűjtemény, összefoglalja a kórházakat, azon belül a vidéki kórházakat és budapesti kórházakat, továbbá magánklinikák weboldalait. Keressen nálunk, melyhez kellemes böngészést kívánok mindenkinek!

Aquapark

Aquapark

Ezen az oldalon megtalálható minden, ami aquapark - fürdőzési helyekről és lehetőségekről , élményfürdőkről, gyógyfürdőkről, termálfürdőkről, strandokról, a wellness központokról és hotelekről. Mivel az ember levegő környezetben él, a vízbe merülő emberi testre olyan szokatlan erők hatnak, amelyek azt nagy mértékben befolyásolják.

Fizioterápia

Fizioterápia

A fizioterápia a gyógyításban a természet energiáit alkalmazza; korábban természetes gyógymódnak nevezték. Ma ezeket az energiákat alkalmazhatjuk eredeti formájában (pl. a gyógyvizek alkalmazásával), vagy a természeti energia mesterséges előállítása révén (pl. fényterápia esetén a fény mesterséges előállítása szoláriumban). A fizioterápia Magyarországon az alkalmazott energia típusa szerint következőkre osztható fel: mechanoterápia, termoterápia, elektroterápia, fototerápia, hidroterápia, balneoterápia.

Gyógyfürdő

Gyógyfürdő

Magyarországi gyógy- és termálfürdők oldala. Válgasson a gazdag kyínálatból, hiszen Magyarország a Gyógyfürdők hazája. Túrisztikai szempontból kiemelt mennyiségű látogatót vonz hazánkba. Böngésszen az oldalon.

Hévíz

Hévíz

Itt mindent megtalálsz Hévízről legyen az szállás, kozmetika, programok vagy akár közérdekű információk. Hévíz város Délnyugat-Magyarországon, Zala megyében.Hévízen található a világon egyedülálló természetes tőzegmedrű gyógytó. A fürdőhely története már a történelem előtti korokba nyúlik vissza. A Hévízi-tó gyógyító hatása már - valószínűleg - a rómaiak által is ismert volt, erre utalnak a búvárok által az 1980-as évek elején a tóból gyűjtött pénzérmék és a tó környékén talált oltárkő.

Gyógytorna

Gyógytorna

Mozgásszervi betegségeket gyógytornával kezelünk. Gyógytorna gyakorlatok és módszerek, gyógytornászok, eszközök. A gyógytorna aktív mechanoterápia és manuálterápia. Gyógytornával kezelik a különböző mozgásszervi megbetegedéseket. Az egészségügyi problémák nagy részében a gyógytorna komoly segítséget nyújthat. Kevesen tudják, hogy például gyógytornával műtéteket is elkerülhetünk, és a különböző műtétek és mozgásszervi sérülések után megkezdett azonnali rehabilitáció mennyire fontos a mindennapi funkciók visszanyerése érdekében.

Hirdetés
Masszázs, gyógymasszőr

Masszázs, gyógymasszőr

A masszázs minden típusa csakis egészségünket szolgálja. Érdemes alkalmazni akár gyógyító, akár frissítő céllal. Egy igazi élmény! Nem véletlen, hogy a masszázs története több ezer évre nyúlik vissza. Alkalmazható megelőzésre, kezelésre, gyógyításra, utókezelésre. A masszázs ma már gyűjtő kifejezés, specializálódása sokrétű, differenciált területek fejlődtek ki, pl. a wellness kategória tekintetében is. Talán ez az egyetlen olyan módszer, amit az orvostudomány is töretlenül szívesen alkalmaz a természetgyógyászat köréből.

Akupresszúra

Akupresszúra

Ez az oldal az akupresszúra, mint az alternatív orvoslás egyik ágazata, kerül bemutatásra. Olvasni lehet a terápiával kapcsolatos leírásokat, akupresszúrával foglalkozó szakembereket kereshetünk, hasznos külföldi publikációkkal találkozhatunk.

Csontkovács, csontkovácsolás

Csontkovács, csontkovácsolás

Manuális medicina, kiropraktika, manuálterápia, csontkovács. Ez a linkgyűjtemény összeszedi, és kategorizálja a csontkovácsolással kapcsolatos oldalakat. Elmagyarázza, hogy mi is a csontkovácsolás. Segít megfelelő csontkovácsot találni számodra, akár Budapesten, akár vidéken. Az összegyűjtött videókon láthatod azt is, miképp zajlik egy csontkovács kezelés. A csontkovács fórumokon pedig kérdezhetsz olyan emberektől, akik már jártak ilyen kezelésen.

Masszázsterápia

Masszázsterápia

A masszázsterápia az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére. Ez a linkgyűjtemény bemutatja a jelenleg ismert és alkalmazott masszázsféléket. Jelenleg több mint 20 féle masszázsról találhatsz itt információkat. Kellemes böngészést kívánok!

Természetgyógyász

Természetgyógyász

Természetgyógyászok és természetgyógyász stúdiók megyénként vannak összegyűjtve, hogy könnyebben és gyorsabban megtaláld a lakóhelyedhez legközelebb esőt. Itt közelebb kerülhetsz az alternatív gyógyítás képviselőihez.

Tuti menü